Verleg je grens met AllSur5

Als je sport, verleg je grenzen. Je spreekt je oerkracht aan en vertrouwt op je techniek en souplesse. Soms overwin je op pure wilskracht. Bij buitensport is de natuur af en toe je vriend en vaak je tegenstander in dat gevecht. Sterke maar soepele outdoorkleding helpt je in de strijd tegen jezelf en de natuurlijke barrières.

Liesbeth in actie

Robuuste kleding voor buitensport

Speciaal voor buitensport ontwikkelt AllSur5 robuuste outdoorkleding zonder franje. AllSur5 gaat net als buitensport terug naar de basis. De kleding is stoer en duurzaam zodat je onverschrokken de krachtmeting kunt aangaan.

AllSur5 vindt oorsprong in survival

Tijdens runs constateerde Liesbeth Franz dat bestaande kleding niet voldoet aan alle eisen van een zware survivalrun. Ze besloot haar kennis en ervaring te gebruiken voor de ontwikkeling van een nieuw sportmerk, toegespitst op de survivalsport. Omdat ze vanaf de basis alles zelf ontwerpt, zit het juiste materiaal op de juiste plek voor optimale ondersteuning.

Overleef met AllSur5!

Als je keer op keer zware sportprestaties overleeft, verdien je AllSur5! De outdoorkleding is uitermate geschikt voor alle buitensporten zoals adventureraces, mountainbiken, veldrijden, fietsen, crosslopen, hardlopen, hiking, bootcamp,survivalruns en trailrunning.

Contact-gegevens

Liesbeth Franz
Holterweg 138
7434PB Lettele
mob.nr. 06-22036708
K.v.K. 8185824
Rabobank: NL69 RABO 0103 7687 34