Retourneren

Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren:

- binnen de zichttermijn van 14 dagen;
- als het artikel compleet is;
- in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking;
- onder vermelding van het ordernummer (ofwel via info@allsur5.nl of middels een briefje bij het retourpakket).

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om:

- producten die overeenkomstig naar uw specificaties zijn aangepast;
- artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden (zoals startbewijzen);
- clubkleding: vanwege personalisering kan AllSur5 deze kleding niet terugnemen. 

Retourkosten zijn voor eigen rekening. Het pakket mag gestuurd worden naar:
AllSur5
Holterweg 138
7434 PB Lettele

Zodra het retourpakket in goede staat is aangekomen, zullen wij het bedrag crediteren. Wilt u persoonlijk advies over een specifiek product, dan kunt u contact opnemen via info@allsur5.nl of telefonisch via 06-22036708.

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.