Brooks Racerback 2.0 Sportbeha - blue lavender

€ 65,00
€ 59,00 € 6,00 korting
Inclusief belasting

De Brooks Racerback 2.0 sportbeha is ontworpen voor hardlopen en biedt hoge ondersteuning. De gladde, ingebouwde cups zijn ontworpen voor versteviging, terwijl de verstelbare bandjes en sluiting aan de achterkant een persoonlijke pasvorm bieden.

Product is beschikbaar met verschillende opties

Geschikt voor high impact sporten

De Fiona sportbeha geeft 2 in 1 ondersteuning door zowel compressie als inkapseling. Deze combinatie is wetenschappelijk bewezen als de meest effectieve ondersteuning zelfs voor high impact sporten zoals hardlopen, paardrijden en andere sporten.
Deze geniale 2 in 1 ondersteuning vermindert of voorkomt het stuiteren van je borsten tijdens het sporten waardoor ongemak, pijn en schade aan je borsten wordt voorkomen. Voor alle activiteiten die variëren van laag naar hoge impact. De Fiona sportbeha is vrij van beugels zodat ze niet tijdens het sporten kunnen prikken in je borsten of zij. Beugels zijn ontworpen om de borsten aan de onderkant te steunen maar de stevige onderband en cups wordt dit liften overgenomen en zijn beugels dus overbodig.

Soft cups

Voor een goede reden heeft Moving Comfort deze Fiona sportbeha voorzien van soft cups, ze zijn extra comfortabel en hebben geen naden. De zachte cups geven een stevige ondersteuning en een natuurlijke ronde vorm van je borsten zonder een vergrotend effect. De constructie kapselt de borsten in zodat ze minimaal kunnen bewegen. De sportbeha heeft naadloze cups en daardoor geschikt voor de gevoelige huid van de borst. De heerlijk zachte naadloze cups voorkomen elk spoor van irritatie en zijn dan ook op dit level weer een super zachte luxe.

Brede schouderbandjes en rugpand

Deze Fiona Sportbeha heeft een normale rugsluiting en is daardoor gemakkelijk aan & uit te trekken. De brede schouderbandjes en rugpand produceren minder druk op je huid, wat betekent dat ze niet kunnen snijden.

De sportbeha veroorzaakt geen irritaties onder de armen, rug of waar dan ook. De elastische band blijft 100% stabiel onder de borsten op de huid liggen en voorkomt oprollen en wrijving.

Specificaties:

  • Dubbele ondersteuning, compressie als inkapseling
  • Gladde cups
  • Beugelvrij
  • Verstelbare schouderbandjes aan de voorzijde
  • Verstelbare rugsluiting
  • Onderband verankert sportbeha op zijn plaats
  • Vormvast en lubbert niet
  • Ademend materiaal
  • Hogere kwaliteit segment sportbeha
  • Voor activiteiten die variëren van laag naar hoog impact
40.350003201 - 201
0 Items