Inov-8 Roclite Pro G-Grip 400 GTX schoenen

€ 219,95
€ 189,95 € 30,00 korting
Inclusief belasting

Met de Inov-8 Roclite Pro G-Grip 400 GTX heb je een absoluut robuuste en tevens verbazingwekkend lichte, middelhoge speed-hiking schoen aan de voeten die je begeleidt met beweeglijkheid, comfort, grip en een compromisloze bescherming op jouw ambitieuze sportieve trailavonturen.

Dankzij de waterdichte en ademende Gore-Tex® voering kun je rekenen op een absoluut betrouwbare bescherming tegen vocht en de best mogelijke dampdoorlaatbaarheid van binnen naar buiten. Het gericht versterkte, technische schoeller® buitenmateriaal behaalt dankzij de speciale keramisch gecoate honingraatstructuur een extreme slijtvastheid en is altijd nog voldoende flexibel om je voeten veel bewegingsvrijheid te gunnen. Je voorvoet heeft in de relatief brede teenbox voldoende plek voor een ontspannen draaggevoel op lange afstanden bergop en bergaf.

Bij deze extreem sportieve wandelschoen zie je nog de genen van de hardloopschoen, maar details als de gestabiliseerde, flink dempende tussenzool, de ondersteunende verstevigingen van de teenkap, de hielpartij, de schacht tot boven de enkel en de vetersluiting met metalen ogen wijken daarvan duidelijk af. 

Het is eigenlijk overbodig om te vermelden dat de Britse trailrunningexperts het vlaggenschip van hun wandelschoenen heeft voorzien van een buitengewoon houdbare buitenzool die is gemaakt van het materiaal grafeen. Een nieuw, 6 mm diep en in alle richtingen werkend noppenprofiel bijt zich bovendien vast in elke ondergrond.

Grafeen:
de uitvinding van dit ultradunne koolstofmateriaal is bekroond met de Nobelprijs voor Fysica. Dat geeft al een idee van het potentieel dat wordt toegeschreven aan dit nieuwe technische materiaal. Het tweedimensionaal opgebouwde wondermateriaal van slechts een atoom "breed" heeft een enorme treksterkte en is ook nog eens flexibel en rekbaar. Naast talrijke andere technische toepassingen kan het materiaal gebruikt worden om de slijtvastheid van rubberen buitenzolen aanzienlijk te verbeteren.

Laatste items in voorraad

  • Waterdicht
  • Vering: 8 mm
  • Gemiddelde demping
  • Grof profiel
000950-BK-S-01
1 Items